Vloer kiezen: waar moet ik op letten?

25/02/2016
Vloeren kiezen. Zo makkelijk is dat nog niet met alle keuzes die je kunt maken vandaag de dag. Met dit artikel helpen we je een handje op weg. Lees verder!
Lees meer!

Vloerbedekking op vloerverwarming?

04/02/2016
Welke vloerbedekking is geschikt voor vloerverwarming? Ontdek snel welke vloerbedekkingen je kunt toepassen bij vloerverwarming. Klik om verder te lezen!
Lees meer!

Vinylvloeren, laat je inspireren!

07/01/2016
Ontdek de inspirerende vinylvloeren van Moduleo® en creëer ook in uw woning een geweldige sfeer dankzij een vinylvloer. Lees snel verder!
Lees meer!

Marmoleum vloeren: de voordelen!

23/12/2015
Een marmoleum vloer is verkrijgbaar in veel variaties en kent veel goede eigenschappen. Welke dit zijn en nog veel meer informatie vindt u in dit artikel!
Lees meer!

PVC vloer leggen

03/11/2015
Een PVC vloer leggen is niet heel moeilijk en gaat vrij snel in de praktijk. Maar hoe legt u het beste een PVC vloer? Ontdek het in dit artikel. Klik hier!
Lees meer!

Houten vloer oliën, hoe werkt het?

05/10/2015
Een houten vloer oliën is nodig om zo lang mogelijk optimaal te kunnen genieten van een houten vloer. Ontdek wat er allemaal bij komt kijken. Klik hier!
Lees meer!

Vloerafwerking met plinten?

25/08/2015
Weet u niet goed hoe u uw vloer moet afwerken? Denk dan eens aan het gebruik van plinten. Hier leest u alles over plinten en hoe u hierop kunt besparen.
Lees meer!

Tip: vloertegels tegen de wand!

11/08/2015
Wist u dat vloertegels ook op wanden gezet kunnen worden? Zo worden de vloer en wand één geheel, dit kan een prachtig effect geven. Lees er hier meer over!
Lees meer!

Vloer kiezen, waar op letten?

29/07/2015
De keuze voor een geschikte vloer is belangrijk. Enkele factoren om in gedachte te houden leest u hier. Zo kiest u altijd de beste vloer voor uw woning!
Lees meer!