Tip: vloertegels tegen de wand!

Mike avatar

Mike op 11-08-2015

Tegels zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Sommige zijn geschikt voor uw vloer en andere zijn gemaakt om uw wanden mee af te werken. U heeft dus enorm veel keuze en kunt van alles combineren, voor ieder wat wils. Maar wist u ook dat u vloertegels ook op wanden gezet kunnen worden? Dit geeft u nog meer mogelijkheden.

Vloertegels tegen wand

Uw vloer en wand worden één

Nu u weet dat ook vloertegels geplaatst kunnen worden op uw wanden heeft u nog meer om uit te kiezen. Door bijvoorbeeld op zowel de vloer als de wand dezelfde soort tegels te plaatsen, laat u deze één worden met elkaar. Houdt hierbij wel rekening met de kleur. Donkere tegels zullen de ruimte kleiner laten ogen.

Gebruik de juiste lijm

Meestal zijn vloertegels dikker en groter dan wandtegels. Hierdoor zijn ook een stuk zwaarder. U dient dan rekening te houden met de ondergrond en de lijm welke u gebruikt. Het is dan ook logisch dat u geen dikke tegels tegen een dunne gipswand kunt plaatsen.

Ook is het erg belangrijk om de juiste lijm te kiezen. Wij raden u aan om u hierover te laten informeren door ervaren vloerders.

In contact komen met vloerders

Het laten plaatsen van uw vloertegels is waarschijnlijk voordeliger dan u denkt. Wanneer u vloerder offertes aanvraagt kunt u deze op uw gemakje vergelijken in prijs en kwaliteit, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen. U ontvangt meerdere offertes van vloerders uit uw regio.

Het aanvragen en vergelijken van offertes is snel, gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend!


Laat een reactie achter, vinden we leuk!