Vinylvloeren, laat je inspireren!

Mike avatar

Mike op 07-01-2016

Moduleo®, specialist in vinylvloeren en warme interieurs maakt het aangenaam toeven binnenshuis met hun inspirerende vinylvloeren. Een goed begin van 2016, laat de creativiteit de vrije loop en ontdek hun bijzondere vinylvloeren in onderstaand artikel!

Vinylvloeren

Inspirerende vinylvloeren van Moduleo®

Vooral in de donkere wintermaanden is het fijn als u zich op uw best voelt in uw eigen woning. De inspirerende vinyvloeren van Moduleo® dragen daar aan bij. Inspiratie komt rechtstreeks uit de natuur; het is een mooie mix van natuurlijk hout en steen.

Welke sfeer u ook wilt creëren in uw woning; met deze luxe vinylvloeren, hun designs en unieke patronen maakt u een waar statement voor uw woonkamer. Want of u nu liever voor de houtlook gaat, of de rust van steen prefereert; sfeer brengt u sowieso!

Zoveel mensen, zoveel wensen

Op zoek naar een vloer met een rustiek en karaktervol dessin vol details die u kunt blijven bestuderen? Maritime Pine is de naam. Liever een vinylvloer die tijdloos is en verfijnd oogt door een licht gewassen effect? Kies dan voor Midland Oak. Classic Oak brengt in iedere ruimte een elegante toets vanwege het subtiel gedraaide houtpatroon en Country Oak is speciaal ontworpen voor liefhebbers van een variabel kleurenpalet en een bijzondere houtuitstraling.

Oftewel puur natuur, want Moduleo® kiest bewust voor extra scherpe, grote tekeningen met weinig herhalingen om zo een echt natuurlijke look te creëren.

Bent u meer het type wat geniet van een koelere uitstraling? Jetstone past in vrijwel elk interieur met zijn moderne betonlook. Industriële vormgeving is wat u raakt? Steel Rock, met een dessin gebaseerd op een verweerde stalen plaat is wat u zoekt. Zoveel mensen, zoveel wensen, maar tussen deze inspirerende vinylvloeren vindt een ieder wel een ontwerp wat naar zijn of haar smaak is.

Vinylvloer laten leggen?

De meeste mensen leggen een vinylvloer niet zelf, maar laten dit over aan een professionele vloerder.

Weet dan, dat vloerders onderling uiteenlopende tarieven hanteren voor hun diensten. Als u een vinyl vloer op het oog heeft en u gaat u op zoek naar een geschikte vakman die de vloer voor u gaat leggen, vergelijk dan altijd meerdere vloerders voordat u een definitieve keuze maakt. Veelal levert deze vergelijking u de meest voordelige vakman - en daarmee een mooie besparing op de installatiekosten - op!


Laat een reactie achter, vinden we leuk!