Gietvloeren

Gietvloeren zijn kwalitatief hoogwaardige vloeren die geappliceerd worden uit Polyurethaan (PU) en Epoxy (EP). Een gietvloer van Polyurethaan is bijzonder goed geschikt voor in woningen en kantoor panden en heeft daarnaast een stijlvol en modern karakter.

Gietvloer
Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren en deze kunnen ook verschillen in kwaliteit. Zo bepalen de zuiverheid, dikte en pigmentpercentages de verschillen in gebruiksgemak, uitstraling, kwaliteit en levensduur van een gietvloer. Daarnaast is ook de UV bestendigheid van belang bij gietvloeren om zo te voorkomen dat de gietvloer verkleurd.

Eigenschappen van een gietvloer

Een gietvloer heeft een aantal prettige eigenschappen. Zo voelt de vloer warm en zacht aan en gaat deze goed samen met vloerverwarming. Daarnaast zijn gietvloeren geluiddempend, vloeistofdicht en brandvrij. Ook hebben ze een hoge kras- en slijtvastheid, zijn ze naadloos, zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder duurzaam. De vloeren zijn in iedere gewenste kleur en kleurcombinatie te verkrijgen en kunnen daarnaast ook worden voorzien van zeer rustgevende tot drukke structuur om zo het karakter van de vloer te versterken.

Meneer Mertens liet via vindVloerder.be een gietvloer plaatsen in zijn woning:

''Ik kreeg na versturing van mijn opdracht op de website direct meerdere offertes van verschillende vloerders in mijn inbox. De offertes waren van alle belangrijke informatie voorzien wat betreft het plaatsen van een gietvloer. Zo werd er netjes weergegeven wat de verschillende opties waren voor een gietvloer, de daarbij behorende prijzen en de eigenschappen van de gietvloeren, maar ook hoe het proces van het plaatsen van de gietvloer verloopt. Ik koos voor de vloerder met de voor mij beste prijs-kwaliteit verhouding. Deze heeft in onze woonkamer, serre en keuken een prachtige moderne gietvloer geplaatst. Wat we bijzonder mooi vinden is dat de vloer helemaal naadloos is, wat een prachtig effect geeft!''

Een gietvloer bij u in huis?

Aan te raden is dan om meerdere gietvloer offertes aan te vragen bij diverse vloerders. Zo kunt u zich gemakkelijk laten adviseren en daarnaast eenvoudig kiezen voor de vloerder die het beste aansluit op uw prijs- en kwaliteitswensen.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze vloerders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde vloerbedrijven.
Omdat u van meerdere vloerders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw nieuwe vloer!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vloerder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.