Vloerder Antwerpen

Woonachtig in de omgeving van Antwerpen en op zoek naar een vloerder? Wij werken samen met diverse vloerders uit heel Vlaanderen. Door verschillende vloerders uit uw regio te vergelijken, kiest u eenvoudig voor de vloerdersfirma die het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Vloerder Antwerpen
Een mooie nieuwe vloer hoeft helemaal niet duur te zijn, zeker niet wanneer u goed vergelijkt. U kunt zo namelijk eenvoudig besparen op uw vloerderskosten. Vraag hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere vloerder offertes aan en kies eenvoudig de voor u beste vloerder.

Diverse soorten vloeren

Vloerdersbedrijven plaatsen meestal vele diverse vloeren. Een vloerder kan u eigenlijk voorzien van alle vloer- en tegelwerken in huis. Daarnaast plaatsen ze vaak ook muurbekleding in natuursteen of keramische materialen, vaak door middel van lijm of een mortel- of zandbed.

Als vloer kan er worden gedacht aan tegelvloeren, gietvloeren, laminaat of parket, chapewerken, kurkvloeren, vloerbedekking maar daarnaast ook vloerverwarming. Bij plaatsing van een vloer moet er daarnaast ook rekening worden gehouden met de ondervloer en geluiddempend- en isolatiemateriaal. Ook moet de vloer in veel gevallen minimaal 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar de gaat worden gelegd.

Vloerder referentie Antwerpen

"We wilden onze oude vloer al lange tijd vervangen voor een mooie nieuwe houten vloer. We hebben via deze site verschillende offertes aangevraagd en vervolgens gemakkelijk kunnen vergelijken in prijs en kwaliteit. Hierdoor konden we goed zien bij welke vloerder uit de regio we het beste af waren voor aanschsaf en plaatseing van de nieuwe vloer!" -  Familie Geurts, Antwerpen

Vragen

Dat mag altijd.

Onze vloerders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde vloerbedrijven.
Omdat u van meerdere vloerders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw nieuwe vloer!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vloerder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.