Vloerder

U bent op zoek naar een vloerder? Een vloerder staat in voor alle vloer- en tegelwerken in woningen en bedrijven. Zij plaatsen vloer en muurbekledingen in natuursteen of keramische materialen. Dit doen ze in een mortel- of zandbed of door middel van lijm. Ze strijken ondervloeren af om vervolgens de bovenvloer vakkundig aan te brengen.

Vloerder
Ook voor het herstel aan uw dekvloer kunt u terecht bij een vloerder. Hierna zal de vloerder tegels zagen, knippen of snijden en op uw nieuwe dekvloer plaatsen. Ook plaatst een vloerder wandtegels, dit kan eventueel met decoratieve tegeltechnieken zoals mozaïek of granito.

Andere soorten vloeren

Veel vloerdersbedrijven plaatsen naast tegelvloeren ook andere soorten vloeren. Hierbij kan worden gedacht aan parket of laminaat, gietvloeren, kurkvloeren, chapewerken, vloerbedekking maar ook vloerverwarming.

Er komt bij het plaatsen van een vloer vaak veel kijken. Zo dient er rekening te worden gehouden met een ondervloer deze dient geëgaliseerd te zijn. Hierop kunt u vervolgens het beste isolatie en-of geluiddempend materiaal plaatsen. Ook is het bij veel vloeren van belang dat deze minstens 48 uur moeten acclimatiseren, leg een vloer dus ruim van te voren in de ruimte waar deze gelegd gaat worden.

Vloerders vergelijken

Wanneer u graag een professionele vloerder wilt inschakelen om een nieuwe vloer te laten plaatsen, dan is het aan te raden om hiervoor offertes van diverse vloerders uit uw regio te vergelijken. Door goed te vergelijken op prijs en kwaliteit kan er eenvoudig worden bespaard en daarnaast gemakkelijk worden gekozen voor de vloerder die het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes van vloerders uit uw regio en bespaar op uw nieuwe vloer!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze vloerders bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde vloerbedrijven.
Omdat u van meerdere vloerders (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw nieuwe vloer!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vloerder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.